Bon Jovi

"Der findes intet bedre end at spille alle disse udendørs koncerter for tusindvis af fans. Vi glæder os utroligt til at se jer alle sammen", siger Jon Bon Jovi.

Det er Bon Jovis første turne i 6 år, og flere end 2.800 koncerter til dato har for længst bevist, at:  Bon Jovi + kæmpekoncert = En Totalt Vild Aften.

Bon Jovis europæiske “This House Is Not For Sale” turné kommer i kølvandet på bandets fantastiske koncertrække i USA, Canada, Brasilien, Argentina og Chile samt et helt igennem vellykket 2018, som bl.a. indbragte Bon Jovi en optagelse i “Rock and Roll Hall of Fame”.

Disse kæmpe koncerter med titusindvis af fans samlet på en gang, det er det vi er gode til,” siger Jon Bon Jovi.

Succesen med det seneste album This House Is Not For Sale, som strøg til tops på hitlisterne rundt om I verden, markerede kulminationen på en af de mest stormfulde perioder i bandets 35-årige historie. Det udkom midt i en tid i 2016, hvor bandet spillede mange intimkoncerter, og det fremstod som en udfordrende markering, der blev afsættet for en helt ny æra for Bon Jovi og hans band.

Bandet har udviklet sig meget siden forrige verdensturne i 2013. ”Because We Can World Tour” var bandets tredje turne i 6 år, som fik prædikatet ”Verdens mest udbytterige turné” (noget som kun Rolling Stones hidtil havde formået).

Bandet byder i dag på de oprindelige Bon Jovi medlemmer David Bryan og Tico Torres sammen med Jon og garvede medlemmer som bassisten Hugh McDonald, co-producer og assisterende sangskriver John Shanks, multi-instrumentalist Everett Bradley and lead guitarist Phil X, som blev optaget i bandet på 2013 turneen.  

- Vi er blevet et nyt og genfødt Bon Jovi, fortæller Jon. En yderligere forstærket besætning, som brænder igennem aften efter aften. Vi lyder bedre end nogen sinde før og nyder hvert øjeblik. Vi lander på scenen som et sammentømret band, hvor vi styrker hinanden og smelter sammen med publikum, og vi har aldrig haft det bedre.

Denne turné fokuserer kraftigt på hele det store bagkatalog af sange og musik, som har løftet Bon Jovis pladesalg helt op over 130 millioner. Bandet har hele 95 sange at vælge imellem ved hver koncert, men de kan også finde på at fyre nogle kendte hits af, såsom “You Give Love A Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive”, “Bad Medicine”, “Who Says You Can’t Go Home”, “Keep the Faith”, “Always”, “Have A Nice Day” og naturligvis “Livin’ On A Prayer."  

Arrangementet finder sted i naturskønne omgivelser ned mod Alssund i nordkanten af Sønderborg. Her er tilkørselsforholdene ideelle lige ved motorvejen, og der vil være god plads til alle.

Se billet typerne du kan vælge imellem

Du er velkommen til at skrive til os...

Kontakt


Adresse

Ringridervej 89
6400 Sønderborg


Telefon


+45 61 27 48 73


E-mail

Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk


 

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: